BOEKEN » Blog » Interview met Tom Willems. Hij bouwde een Waarheidsdetector!

Interview met Tom Willems. Hij bouwde een Waarheidsdetector!

'Judy, ik heb een droom gehad. Ik ga een waarheidsdetector bouwen. En ik wil dat jij me interviewt!' Enthousiast luisterde ik naar Tom. Want ik ken hem erg goed. En weet dat zijn ideeën bijzonder opmerkelijk, ludiek en veelzeggend zijn. 

En als ik gevraagd wordt om ergens te spreken of een inspirerend interview te faciliteren, maakt het kind in mij een vreugdedansje! En zo stapte ik al snel op mijn fiets om Tom wat vragen te stellen.
Verwonderd deed ik mijn entree op zijn kasteeltje. Waar een toch wat vreemde installatie in de tuin stond. En zo startte ik het interview. Ik zou je aanraden zijn woorden van begin tot eind even te volgen. Want de boodschap is niet mis!

Licht en ludiek verpakt, roept Tom de wereldleiders op om naar zijn zelfgebouwde Waarheidsdetector te komen. Ieders onschuld staat vast. Totdat het tegendeel bewezen is.
Wat wij nodig hebben is wereldleiders die ten alle tijde kiezen voor het WELZIJN van  het volk. Voor deze wereld. Dat vraagt om Wijsheid. Oprechtheid. Voldoen deze 'publieke figuren' daaraan?

De Waarheidsdetector produceerde een lijst met NAMEN van genodigden. Tom leest ze voor en legt uit welke vragen ze krijgen voorgelegd. En hoe de machine werkt. Daar is goed over nagedacht! 

Tom G. Willems is auteur en volwaardig expert in 'Science Magic'. Hij publiceerde onlangs zijn boek 'Memoires van de Maya missie'. En is een mooie inspiratie voor wie authentiek en Licht wil Ondernemen 😉

Met de co-creatiecirkels Zinvol Samenwerken brengen we talenten samen. En volgen we de oproep in onze Evolutie. Om bewust samen te werken vanuit onze diepere essentie. Wil je hier meer over weten? Lees hier verder en vraag om jouw gratis kennismaking.
Geniet nu vooral even al even van dit interview!

Liefs Judith


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.