BOEKEN » Blog » Interview with Medium Tatanka: Corona & how we will evolve

Interview with Medium Tatanka: Corona & how we will evolve

Hier deel ik graag het interview met Tatanka. Ik verzamelde vragen binnen de co-creatiecirkels, bij vrienden en mensen die op mijn pad kwamen. Over de betekenis van Corona, waar we als maatschappij naartoe evolueren. Wat onze rol hierin is als bewuste lichtwerkers. En hoe we kunnen meebewegen met de veranderingen.

Hoop dat het jou wat helderheid geeft!

Hoe wij elkaar leerden kennen

Toen ik in Portugal woonde (2016), leek het alsof mijn verleden werd uitgewist. De toekomst was een zwart gat. Ik zag het niet meer. Waar ging dit naartoe? Midden in het niet weten, kwamen angsten en onzekerheden omhoog. Ik gaf het ruimte, maar liep verloren rond aan de prachtige stranden van de Algarve. Wie kon mij helpen? Ik had visie nodig. Wat zicht op de toekomst. Om mijn vertrouwen te vinden. Een goede vriendin Yukia, waarmee ik samenwoonde, adviseerde mij Tatanka. Een medium en Channel uit Canada. Sindsdien ken ik Tatanka als een zalige, warme vrouw. Een helder kanaal om te consulteren als je op een kantelpunt in jouw groeiproces staat. En ja, met mij is het goed gekomen ūüėČ

Liefs Judith 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.